Stiri

Stai la curent cu ultimele noutati din piata imobiliare

Cum poti cumpăra o locuinta pana la varsta de 35 de ani

vanzari-apartamente-bucuresti-sector1

Mitul 1: Trebuie sa fii un investitor profesionist cu experienta pentru a găsi și cumpara proprietăți scoase la licitatie de banci. Cu ani în urmă, găsirea unei proprietăți aflate în proprietatea băncii nu a fost ușor. Impresia generală a fost că cele mai bune oportunități au fost imediat preluate de către profesioniști care au reușit să plătească în numerar pentru proprietatea respectiva.

Persoanele fizice care erau interesate de astfel de proprietati trebuiau sa caute indelung pana gaseau o proprietate la licitatie. Acest lucru s-a schimbat când criza a lovit piata imobiliara. Mii de case au fost excluse de pe piață, iar inventarul bancilor legat de proprietatile executate silit a crescut dramatic. Momentul de criză a corespuns cu o migrație digitală largă, care s-a mentinut mai mulți ani. Creșterea numărului de servicii tehnologice a oferit o oportunitate uriașă pentru vânzătorii care doresc să lichideze proprietățile cumparate cu credite, având ca rezultat apariția unor platforme de licitație on-line, care a deschis accesul direct de la sursa. Astăzi, caracteristici favorabile consumatorilor, inclusiv costuri neprevăzute de finanțare, sunt rapid încorporate în platforme de licitație online, de care beneficiază atat cumpărătorii tradiționali cat si și investitorii.

vanzari apartamente bucuresti
Apartamente de vanzare bucuresti
Vanzari apartamente 2 camere bucuresti
Vanzari apartamente 3 camere bucuresti
Agentie imobiliara bucuresti
Agentii imobiliare bucuresti
Imobiliare bucuresti
Anunturi imobiliare bucuresti

Mitul 2: Nu puteți inspecta proprietățile scoase la licitatie sau sa obțineti rapoarte detaliate despre proprietati decat până după închiderea licitatiei. În unele cazuri, consumatorii pot de fapt pre-inspecta proprietăți aflate in portofoliul bancilor înainte de a lista o oferta in cadrul licitatiei online. Cumpărătorii potențiali pot lucra, de asemenea, cu banca care detine proprietatea pentru a obține acces la rapoarte la zi despre proprietate.

Mitul 3: Trebuie să prezinti o oferta cu toti banii cash pentru a cumpara o casa scoasa la licitatie de banca. În timp ce forma de plata “in numerar” a fost la putere anii trecuti, , consumatorii interesati pot face acum o oferta de finantare prin banca. De fapt, guvernul oferă acum programe speciale de împrumut pentru cumpărătorii care au nevoie de bani în plus pentru renovarea casele cumpărate. Aceste credite include in pachet atat costurile cu prețul de achiziție cat si costurile de renovare într-un singur credit ipotecar.

Vanzari apartamente dorobanti bucuresti
Apartamente de vanzare dorobanti bucuresti
Vanzari apartamente floreasca bucuresti
Apartamente de vanzare floreasca bucuresti
Vanzari apartamente romana bucuresti
Apartamente de vanzare romana bucuresti
Vanzari apartamente nerva traian bucuresti
Apartamente de vanzare nerva traian bucuresti
Vanzari apartamente vitan mall bucuresti
Apartamente de vanzare unirii bucuresti
Vanzari apartamente unirii bucuresti
Vanzari apartamente tineretului bucuresti
Apartamente de vanzare tineretului bucuresti
Vanzari apartamente timpuri noi bucuresti
Apartamente de vanzare timpuri noi bucuresti
Vanzari apartamente universitate bucuresti
Apartamente de vanzare universitate bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>